Vliv informačních a komunikačních technologií na způsoby práce - Kubátová, Jaroslava
Historická zmena spôsobu práce. Teleworking v Európe. Prístup organizácií a jednotlivcov k virtuálnej práci. Organizácie v 21. storočí. Ponuka na trhu e-práca.