Perspektívy jazykovej politiky Európskej únie - Ondrušová, Terézia, 1978-
Jazyková politika Európskej únie - podporiť záujem o viaceré jazyky a oslabiť tak dominantné postavenie angličtiny. Predpisy a ustanovenia EÚ, ktoré upravujú jazykovú politiku EÚ so zreteľom na viacjazyčnosť. Skupina pre viacjazyčnosť pod vedením eurokomisára Jána Fígeľa. Rámcová stratégia pre viacjazyčnosť.