Analýza humanitární pomoci členských zemí Evropské unie v letech 2000-2007 - Antošová, Naděžda
Humanitárna pomoc EÚ v globálnom kontexte. Komparácia humanitárnej pomoci poskytovanej členskými krajinami EÚ.