Médiá vo vyučovaní reálií - Kunovská, Ingrid, 1976-
Predmet krajinoveda - reálie ako súčasť interkultúrneho vyučovania cudzích jazykov. Médiá - vhodný prostriedok, ktorý môže výučbu reálií pozitívne ovplyvniť. Staré a nové médiá. Využívanie audiovizuálnych médií.