Špecifiká manažérskej komunikácie - Rizeková, Iveta, 1961-
Charakteristika manažérskej komunikácie. Druhy manažérskej komunikácie. Špecifické typy manažérskej komunikácie. Komunikačná korektnosť. Efektívne komunikovanie.