Vyučovanie interkultúrnej komunikácie v predmete francúzsky jazyk v podmienkach Ekonomickej univerzity v Bratislave - Gondová, Daniela
Vzdelávanie interkultúrnej komunikácie. Jazyková príprava študentov na Ekonomickej univerzite BA. Štruktúra predmetov a kurzov. Dimenzia interkultúrnej komunikácie. Predmety odbornej francúzštiny. Charakteristika predmetu: Kultúra a komunikácia v medzinárodnom kontexte. Kultúrne premenné.