Transfer technologie od zahraničných investorov a jeho nepriame efekty v strednej a východnej Európe (na príklade Slovenska) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Analýza vedomostných spillovrov súvisiacich s technologickým transférom a potvrdenie resp. popretie ich existencie v podmienkach slovenskej ekonomiky. Transfér spillovrov a faktory, ktoré vplývajú na ich transfér.