Úvod do problematiky: K otázkam vedeckovýskumnej činnosti - Breveníková, Daniela
Úvodné slová k vedeckému semináru Rôzne aspekty vyučovania anglického odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Problematika výskumu na pracovisku. Tematické zameranie výskumu.