Spoločenská zodpovednosť firiem a jej rastúci význam v období globalizácie - Zorkóciová, Otília, 1954-
Spoločenská zodpovednosť firiem (Corporate social responsibility -CSR) ako nevyhnutná súčasť globalizácie. Koncepcie CSR. Globálne pravidlá podnikania.