[Operácie v zahraničnom obchode] - Zorkóciová, Otília, 1954-
Recenzia na publikáciu - Operácie v zahraničnom obchode. Cieľom publikácie bolo poukázať na zložitosť zahraničnoobchodnej činnosti a jej spojitosť s inštitucionálnou sférou na makro a mikroúrovni, pri objasnení jednotlivých krokov realizácie vývoznej a dovoznej transakcie, s upozornením na možnosti vzniknutých problémov a poskytnutím vhodných metód a spôsobov ich riešenia ako im predchádzať.