Správa z vedeckého podujatia: Nové horizonty pre úlohu a produkciu služieb v ekonomike - Holubcová, Ivana, 1982-
Informácia o jednej z hlavných vedeckých udalostí roku 2008 v oblasti výskumu služieb o konferencii výskumnej siete RESER (European Association for Research on Services) usporiadanou nemeckou výskumnou skupinou - Fraunhofer Institute for Industrial Engineering v Stuttgarte v septembri 2008. Zúčastnili sa na nej a prezentovali svoje výsledky aj pracovníci Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.