Katedra medzinárodného obchodu ďalej rozvíja vedecké aktivity Obchodnej fakulty - Lazový, Pavol
Informácia o konaní a cieľoch 8. ročníka československej medzinárodnej vedeckej konferencie dňa 13. júna 2008, s názvom "Česká republika a Slovensko v medzinárodnom obchode a podnikaní: nové trendy v medzinárodnom podnikaní", ktorú usporiadala Katedra medzinárodného obchodu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.