10 rokov testovania cudzích jazykov u uchádzačov na štúdium na EU - Laskovičová, Tatiana
Špecifiká testovania cudzích jazykov pri prijímacích skúškach. Nová metodika testovania. Analýza úspešnosti za 10 rokov. Výsledky na jednotlivých fakultách Ekonomickej univerzity v Bratislave. Porovnanie úspešnosti v troch testovaných znalostiach.