Niektoré kultúrne aspekty obchodného rokovania so španielskym partnerom a príklady ich začlenenia do výučby španielskeho jazyka pre ekonómov - Paľková, Jana
Charakteristika obchodného rokovania. Aspekty obchodného rokovania so španielskym partnerom. Kultúrne aspekty obchodného rokovania. Španielska kultúra. Znalosť španielskeho jazyka. Črty španielskeho obchodníka. Výsledok stretnutia. Jazykový kurz venovaný obchodným rokovaniam.