Prezentácia učebnice: Eva Ondrčková - Marta Grossmanová: Obdchodné rokovania v nemčine a angličtine - Grossmanová, Marta
Prezentácia nedávno publikovanej učebnice Obchodné rokovania v nemčine a angličtine. Učebnica je určená pre poslucháčov Fakulty medzinárodných vzťahov EU v Bratislave, ale môže sa používať aj v bežnej praxi.