Odborný rast vysokoškolského učiteľa (história a súčasnosť) - Lišková, Danuša
Problematika odborného rastu vysokoškolského učiteľa cudzích jazykov. Nutnosť profesijného jazykového vzdelávania podporovaná aj dokumentmi Európskej únie. Príprava doktorandov, ktorých vzdelanie bude zodpovedať aktuálnemu stavu vedy a výskumu.