Zameranie prác externých doktorandov a ich vplyv na rozvoj vedy a výskumu na Ústave jazykov EU - Adamcová, Lívia
Informácia o vedeckom seminári doktorandov Ústavu jazykov EU v Bratislave, ktorý sa konal 2.3.2007. Zameranie prác doktorandov, ktorí sa tohto seminára zúčastnili.