Štylistické odlišnosti medzi ústnym a písomným prejavom v odbornej (ekonomickej) francúzštine - Rizeková, Iveta, 1961-
Analýza základných rozdielov medzi ústnou a písomnou komunikáciou, špecifiká oboch foriem prejavu, ktoré sú relevantné vzhľadom na vyučovanie odborného cudzieho jazyka a ilustrovanie ich na konkrétnom materiály z ekonomickej francúzštiny. Štýl odbornej komunikácie vo výučbe cudzieho jazyka.