Multikulturalita, interkulturalita a výchova podporované elektronickými didaktickými prostriedkami - Fráterová, Zuzana
Rýchle premeny spoločnosti a požiadavky sociálnej a etnickej rôznorodosti na výchovu a vzdelávanie. Multikulturalita, interkulturalita, výchova k tolerancii a sociálnej súdržnosti. Výchova k interkulturalite, interkultúrnej komunikácii a sociálnej súdržnosti a elektronické didaktické prostriedky. Rola učiteľa a študenta vo vyučovacom procese. Výchova k tolerancii, sociálnej súdržnosti a voľne šíriteľné didaktické prostriedky. Vzdelávací portál Naša tolerantná škola.