Náklady a hodnota informačných technológií - Serina, Pavol
Náklady na informačné technológie - súčasná situácia. Predpokladaný vývoj nákladov na IT. Vplyv informácií na pomoc ľuďom a spoločnosti. Zdroje informačných technológií. Manažment zdrojov. Manažment výkonnosti IT. Manažment hodnoty IT. Outsourcing ako možnosť znižovania nákladov na IT.