Comparative analysis on Slovak, Slovenian and Belarus tax measures to support innovations and research - Hauptman, Lidija
Bielorusko - súčasný stav inovácií. Národná stratégia podpory výskumu a inovácií. Fiškálne stimuly na podporu inovácií. Slovensko - súčasný stav inovácií. Národná stratégia podpory výskumu a inovácií. Fiškálne stimuly na podporu inovácií. Slovinsko - Súčasný stav inovácií. Národná stratégia podpory výskumu a inovácií. Fiškálne stimuly na podporu inovácií.