Plánovanie - východisková funkcia riadenia - Tóthová, Alena, 1968-
Princípy plánovacieho procesu. Podmienky efektívneho plánovacieho procesu. Plánovací systém podniku. Typológia podnikov a plánovanie. Metódy plánovania používané v závislosti od charakteru podniku.