Look at Social and Economic Developments in South-east Europe: From the Nineties to Current European "Talks" - Kubicová, Jana, 1961-
Sociálny a ekonomický vývoj juhovýchodnej Európy. Ekonomické ukazovatele. Vzdelávanie a zdravie. Tvorba kapitálu. Zahraničný obchod - vývoz, dovoz. Sociálne dôsledky ekonomického vývoja. "Laboratórium" pre sociálny vývoj.