European tax policy - harmonisation of direct taxes (application to the tax system of Slovakia) - Zubaľová, Alena, 1959-
Daňová politika v procese európskej integrácie. Medzinárodná spolupráca v oblasti daní. Daňová konkurencia verzus daňová harmonizácia.