Nevyužitý zdroj na získavanie financií katastrofické dlhopisy a ich budúcnosť - Marko, Peter
Globalizovanie poistného trhu. Udržanie finančnej stability poisťovní a zaisťovní. Transfer rizika. Ochrana poisťovne. Spôsoby zaistenia rizík. Transakcie s katastrofickými dlhopismi. Prognóza rastu.