Účtovný a daňový systém v kontexte európskych harmonizačných procesov - Baštincová, Anna
Cieľ finančného účtovníctva. Cieľ daňového účtovníctva. Vzťah medzi finančným a daňovým účtovníctvom. Optimalizácia vzťahu účtovného a daňového systému - nevyhnutný predpoklad pre aplikáciu IAS/IFRS v regulovanom účtovnom systéme.