Monitoring kapitálových výdavkov pri realizovaní investičného projektu - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Cieľom príspevku je upriamiť pozornosť na význam monitorovania stavu projektu vo fáze realizovania a priblížiť techniku sledovania stavu projektu so zameraním na metódu vytvorenej hodnoty resp. metódu hodnoty prínosu (earned value), ktorá sa používa v riadení a kontrole nákladov a kontrole harmonogramu projektu v tejto fáze. Investičné projekty predurčujú budúcnosť podniku, pretože ich cieľom je zvýšenie ziskovosti podniku.