Podstata a využitie projektov PPP na Slovensku - Majtán, Miroslav
Ako Public Private Partnership (ďalej PPP) sa označuje určitá forma spolupráce medzi verejným sektorom a súkromnými firmami. Podstata a účel PPP. Charakteristické znaky projektov PPP a využitie projektov. Prekážky rozvoja PPP na Slovensku. Vzťahy medzi účastníkmi projektov PPP.