Legislatívny rámec pre riešenie problematiky odpadov - Marečková, Zuzana
Legislatívny rámec odpadového hospodárstva v EÚ a SR. Právna úprava odpadov a obalov v SR. Zoznam právnych predpisov odpadového hospodárstva Európskeho spoločenstva. Medzinárodné dohovory, vzťahujúce sa k oblasti odpadového hospodárstva.