Dosahy finančnej revolúcie na podnikanie a právo - Markovič, Peter, 1974-
Finančná revolúcia a jej základné črty. Kam smeruje podnikanie, kam smeruje právo. Niektoré dôsledky finančnej revolúcie, ktoré sa v plnej miere rozvinuli v rámci podnikanie a sčasti i práva.