Rozvojová pomoc EÚ - Lacek, Dušan
Európska únia a jej zodpovednosť za pomoc rozvojovým krajinám. Fázy a zmeny v rozvojovej politike EÚ. Európsky parlament. Mimovládne rozvojové organizácie EÚ. Problémy rozvojových krajín.