Zabezpečovanie verejných statkov ako predpoklad spolupráce súkromného a verejného sektora - Neubauerová, Erika, 1968-
Rozdelenie statkov z inštitucionálneho hľadiska. Rozdelenie statkov z hľadiska spotreby. Vecné zabezpečenie statkov: verejnými podnikmi, kontrahovaným súkromným sektorom, neziskovými organizáciami, rodinou a trhom. Výhody a nevýhody poskytovania služieb verejným sektorom. Výhody a nevýhody poskytovania služieb podnikateľom alebo neziskovými organizáciami. Výhody a nevýhody zabezpečovania statkov rodinou. Zabezpečovanie statkov trhom. Finančné zabezpečenie statkov.