Budúcnosť slovenskej potravinovej základne a schopnosť uspokojovať primárne potreby svojich občanov - Obedová, Martina
Zaostávanie poľnohospodárstva ako odvetvia národného hospodárstva. Spoločná poľnohospodárska politika. Finančné prostriedky plynúce do poľnohospodárstva. Primárny problém slovenského poľnohospodárstva. Ceny mlieka a jatočných ošípaných. Portfólio výroby v poľnohospodárstve.