Obraz ženy v reklame - Štofaniková, Martina
Ako by mala takáto reklama zacielená na ženy vyzerať, a akým smerom by sa mala reklama zacielená na ženy v budúcnosti uberať. Ženy v reklame, len sexuálny symbol ? Prelomová "Kampaň za skutočnú krásu" začala rúcať genderové stereotypy. Ako by mala vyzerať reklama cielená na ženy. Ženy a reklama v budúcnosti.