Koncepcia a organizovanie doktorandského štúdia na FPM EU Bratislava - vybrané problémy - Šúbertová, Elena
Doktorandi FPM EÚ v Bratislave. Podmienky pre doktorandské štúdium. SWOT analýza aktuálnej situácie na Fakulte podnikového manažmentu EU Bratislava. Typy riešených projektov na Fakulte podnikového manažmentu v roku 2008. Priebežná vedecká práca v nadväznosti na činnosť doktoranda a školiteľa i väčšia publikačná činnosť by mali viesť k úspešne obhájenej dizertačnej práci v štandardnej dĺžke štúdia.