Kontrola - podstatná úloha a zodpovednosť manažérov - Uhliar, Miroslav, 1981-
Kontrolné činnosti manažérov tvoria významnú časť manažérskej práce. Spolu s rozhodovacími úlohami predstavujú viac ako polovicu celkových riadiacich úloh. Teória a prax kontrolnej činnosti manažérov.