Moderné trendy prenikajúce do oblasti hodnotenia zamestnancov - Vaďurová, Zuzana
Zmeny v procese hodnotenia zamestnancov, posun v hodnotení zamestnancov. Inovácie prenikajúce do metód hodnotenia zamestnancov. Mystery Shopping - tajný nákup - je spoľahlivý a overený spôsob, ako získať pravdivý obraz z pohľadu zákazníka. Spoločnosť si ho zabezpečuje prostredníctvom externého špecialistu. Supervízia a intervízia. Manažérsky audit. Posun, ktorým prešiel proces hodnotenia, prispieva k zvyšovaniu individuálneho výkonu zamestnanca, lepšiemu využitiu jeho potenciálu ako aj celého výkonu podniku.