Outsourcing ako cesta racionalizácie podnikových procesov - Majtán, Štefan
Definícia a druhy outsourcingu. Posudzovanie potenciálu a rizík outsourcingu. Odmena v outsourcingovom vzťahu podľa modelov: model periodických platieb, model nákladovo závislých platieb, model objemovo závislých platieb a Risk and Reward model. Príklad využitia outsourcingu pri nákupe materiálu. Príklad legislatívneho obmedzenia outsourcingu.