Využívanie médií vo vyučovaní cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Používanie informačných technológií vo výučbe cudzích jazykov - nové vyučovacie stratégie, samostatnosť študentov, ale aj nové problémy. Dôležitosť školenia učiteľov - počítačová gramotnosť. Investované peniaze zúročené vo vedomostiach.