Vývojové tendencie v zjednodušení podnikateľského prostredia pre spoločnosti v oblasti práva spoločností, účtovníctva a auditu - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Účtovníctvo a hlavne účtovná závierka je dôležitý zdroj informácií o účtovnej jednotke. Zjednodušujúce opatrenia pre malé a stredné podniky v účtovníctve a vykonávaní auditu. Kategórie podnikov podľa počtu pracovníkov a finančných limitov. Opatrenia v prospech mikropodnikov, malých a stredných podnikov.