Applications of direct costing methodology for inventory valuation purposes - Dubcová, Gabriela, 1968-
Možnosti rozšírenia existujúcej metodológie hodnotenia ekonomických aktivít podnikov. Základné porovnanie absorpcie a priamych nákladov. Rozšírené porovnanie príjmových dát. Citlivosť pri zmenách vo výrobe a predaji.