<The> Personal Income Tax as the Only Shared Tax in Slovakia - Neubauerová, Erika, 1968-
Fiškálna decentralizácia na Slovensku. Daň z osobných príjmov ako jediná spoločná daň. Medzinárodné porovnanie .