K niektorým aspektom Európskej služby pre vonkajšiu činnosť - Hurná, Lucia, 1978-
Právna úprava zahraničnej a bezpečnostnej politiky Európskej únie podľa Lisabonskej zmluvy. Vybrané otázky spojené s kreovaním Európskej služby pre vonkajšiu činnosť.