Úloha WTO v multilaterálnej obchodnej diplomacii - Lipková, Ľudmila
Pojem diplomacia. Mnohostranná diplomacia. Úloha obchodnej diplomacie. Metóda hospodárskej diplomacie. Rokovania o liberalizácii svetového obchodu.