Samitová diplomacia - Mattoš, Boris, 1977-
Charakteristika samitovej diplomacie. Jej špecifikácia a členenie. Príklady realizácie vybraných kľúčových samitov v kontexte signálov, ktoré tieto samity vyvolali. Prínos samitov.