Politický proces rozvíjajúcej sa medziregionálnej iniciatívy Centrope - Mojžiš, Miroslav
Vývoj spolupráce v rámci cezhraničnej regionálnej spolupráce v pohraničí Česka, Maďarska, Rakúska a Slovenska. Vývoj politického procesu a zmeny postavenia jednotlivých účastníckych samosprávnych subjektov od počiatku iniciatívy až po súčasnosť.