Corporate social responsibility in the new Europe - Dubcová, Gabriela, 1968-
Súčasné hodnotenie spoločenskej zodpovednosti podnikov. Základné problémy podpory spoločenskej zodpovednosti podnikov. Aktivity Európskej komisie na podporu rozširovania spoločenskej zodpovednosti podnikov.