Nové prístupy k riadeniu ponuky priemyselných podnikov a študijný program vo francúzskom jazyku Manažment predaja - Kita, Jaroslav
Teoretické aspekty manažmentu ponuky. Nové prístupy k riadeniu ponuky vychádzajúce z hodnoty. Vzťahy so zákazníkmi a hodnota vnímaná zákazníkom. Hodnota z pozície dodávateľa. Metodologický rámec projektu VEGA 1/0228/08 Nové prístupy k riadeniu ponuky priemyselných podnikov. Študijný program Manažment predaja vo francúzskom jazyku, jeho charakteristika.