Zober ma na koncert: ako budovať publikum klasickej hudby - Tajtáková, Mária
Problematika budovania publika v umení a kultúre. Ako prilákať návštevníkov predovšetkým ku klasickej hudbe. Stratégia rozvíjania publika. Adekvátna úroveň návštevnosti sa nemeria iba objemom obecenstva, ale aj jeho štruktúrou. Stratégie rozvíjania publika využívajú za týmto účelom rôzne nástroje - vzdelávanie, budovanie vzťahov, marketing, sociálne programy, dramaturgiu.