Manažment efektívnosti získavania dlhodobého majetku - Czillingová, Jana
Vplyv vybraných parametrov na efektívnosť získavania dlhodobého majetku. Vplyv inflácie. Dôsledky inflácie na podniky. Vplyv rizika. Analýza rizika investičných projektov. Manažment efektívnosti investície.